Darbojamies / zeme

Zemes un ūdens formas

Zemes un ūdens formas

Vai zinājāt, ka katrai zemes formai ir arī atbilstoša ūdens forma? Viss ir pa pārīšiem: sala - ezers, zemes rags - līcis! Iedvesma darbam ar zemes un ūdens formām. 

Lasīt tālāk
Ūdens, uguns, gaiss un zeme

Ūdens, uguns, gaiss un zeme

Aktivitātes ar četriem dabas elementiem bērnus vienmēr aizrauj. Tās ir ļoti dažādas un dod iespēju ne tikai paplašināt vārdu krājumu, bet arī uzzināt ļoti daudz jaunu lietu.

Idejas darbam un vairāki BEZ MAKSAS lejupielādējami materiāli. 

Lasīt tālāk
Dzīvnieki

Dzīvnieki

Ieskats tajā, cik daudzveidīgi iespējams izmantot dzīvnieku figūriņas. Vairāki BEZ MAKSAS lejupielādējami materiāli: kaķu dzimtas kažoku kartītes, Schleich dzīvnieku kartītes, kontinentu kartītes, mugurkaulinieku siluetu kartītes. Vardes, tauriņa, medus bites un mārītes metamorfozes materiāli. Valodas materiāls dzīvnieku ģimeņu darbam. Kā arī mugurkaulinieku un bezmugurkaulinieku grāmatiņas. 
Lasīt tālāk
Saules sistēmas planētas

Saules sistēmas planētas

Kā pašiem pagatavot Saules sistēmas modeli un kā par planētām un Saules sistēmu runāt ar bērniem. Grāmatiņa, planētu kartītes un darba lapas.
Lasīt tālāk
Dabas elementi

Dabas elementi

Ar šīs aktivitātes palīdzību bērns iepazīstas ar 4 dabas elementiem: zemi, ūdeni, gaisu un uguni. Bērnam ir iespēja katru no šiem elementiem ne tikai redzēt bildēs, bet apskatīties arī dzīvē, sajust tos sensori. BEZ MAKSAS lejupielādējams kartīšu materiāls.
Lasīt tālāk